Consorci Fediversity

Mireu quines coses que passen…

Un altre consorci

S’ha començat a usar el mot Fediversity altrament… Fins ara, només era una categoria al Discourse del SocialHub. Però ara s’està usant aquest mot per altres coses, com per muntar un consorci.

La primera crítica és que han muntat un node amb un subdomini “mastodon”… Amb poca diversitat es comença… Punyeta amb el mastocentrisme…

I està de moda això dels consorcis… Fa quatre dies n’anunciaven un per Taler, també. ¡Al lorito con Taler! - Económica - FORO KOMUN

Crònica d’una pluja de milions anunciada

Com era d’esperar, només es donen quartos per desenvolupament. Molt decepcionant, però heus aquí la FediPluja de milions que comentava al maig de 2021.

A la Fedi no se li farà cas fins que Europa engegui la pluja de milions en forma de cascada que té prevista pel Next Generation. El problema serà si només posen calers en el desenvolupament, com fan amb nlnet… Cal molta inversió en adopció, i si no es valora aquesta pota, serà canviar-ho tot per a no canviar res.

https://gamifi.cat/blog/2021-05-18_efecte_xarxa/

Un moment… (Actualització 26/04/2024)

Acabo de veure que, al Fediversity de NLnet, no només es finança el desenvolupament de programari. A la llista, també hi ha documentació que inclou materials educatius, participació en esdeveniments, gestió de projectes i costos d’infraestructura.

https://nlnet.nl/fediversity/eligibility/

4 Likes

A veure fins on arriba!