[RÉSOLU] Una guia de Contributopia

[RÉSOLU]

Versió original RESOLU en francès

Ualaaaa! Se m’havia passat aquest llibret! Algú em vol ajudar a traduir-lo al català? Potser es podria aprofitar la futura forja de LaLoka per clonar el repo :slight_smile:

[RÉSOLU] en català

(@xaloc corregeix el que calgui)

Del programari lliure a l’educació popular

Xarxes ètiques i solucions obertes per alliberar els vostres usos

Actuar per l’Economia Social i Solidària demana molta organització, comunicació i col·laboració. Promoure un model de producció alternatiu fundat en la solidaritat i el compartir és una feina col·lectiva que, per ser eficaç, no pot fer-se sense eines digitals. Sovint, aquestes eines són escollides per defecte, i no corresponen ni a les necessitats ni als valors de les organitzacions que les usen.

L’objectiu de [Résolu] és acompanyar a la vostra organització cap a l’adopció de solucions lliures alternatives. Algunes eines us les presentem en forma de fitxa, i han estat seleccinades per la seva rellevància en les pràctique digitals dels col·lectius.

Per entendre millor les oportunitats d’aquesta transició a la vostra organització, també trobareu fitxes per fer la coherent connexió entre els valors del programari lliure i els de l’Economia Social i Solidària. Esperem que la lectura d’aquesta obra us convenci de voler tenir el control dels vostres usos digitals triant programaris lliures. Siguem decidides a donar suport plegades a un model de societat fundat en l’accessibilitat, la contribució, l’apertura i la solidaritat.

Descarregueu, imprimiu, compartiu, modifiqueu!

Usant les fonts, el fitxer PDF d’alta resolució, o clonant el repositori Git del projecte, podeu vosaltres mateixes usar, modificar i compartir aquest llibret, tot respectant la llicència lliure mencionada a la primera pàgina (CC-By-Sa).

« Construir un món millor només és possible amb eines que ens en donen la llibertat »

Realització : Framasoft, Picasoft, les CEMÉA. Amb el suport de la Fondation Free.
Autors : Audrey Guélou, Christophe Masutti, Pascal Gascoin, Rémi Uro, Stéphane Crozat
Títol : [RÉSOLU] Réseaux Éthiques et Solutions Ouvertes pour Libérer vos Usages
Licence : Llicència Creative Commons CC-By-Sa
Primera edició : maig 2020
Format : butxaca – A4
Nombre de pàgines : 50

5 Likes

Pinta bé! La traducció molt bé res a dir. Pel que fa a traduir-ho tot són unes 50 pàgines crec així que no se si tinc temps per ajudar massa, però si ho posem en alguna forja suposo que podria intentar ajudar una mica :slight_smile:

3 Likes

Jo podria contribuir-hi, sense presses :slight_smile:

3 Likes